Prefer English?

Chilicorn Fund

Hyväntekeväisyyshankkeita Futuricen kanssa, jotta maailma olisi hieman parempi.

Tehtyjä hankkeita

Tässä on valikoima siitä, mitä olemme tähän mennessä tehneet: (englanniksi)

A digital platform that helps people find and hang out with potential future friends.

Sovellus ja palvelu Super-Ada tapahtumaan, yhteistyössä Haaga-Helian opiskeloijen kanssa.

Kenelle Chilicorn Fund on?

Opiskelijat ja vapaaehtoiset

Kuulutko projektia etsivään opiskelijaryhmään tai ohjaatko sellaista? Kauttamme voit löytää merkityksellisiä avoimen lähdekoodin hankkeita, joihin osallistumme myös aktiivisesti itse. Pyrimme löytämään vapaaehtoisille henkilöille mahdollisuuksia osallistua.

Ota yhteyttä

Yritykset ja instituutiot

Edustatko yritystä ja instituutiota ja haluat olla mukana? Chilicorn Fundin toimintaa voi tukea rahallisesti tai tarjoamalla osaajia mukaan hankkeisiin.

Contact

Järjestöt ja sosiaaliset yritykset

Toimitko tärkeän yhteiskunnallisen tai sosiaalisen ongelman parissa? Onko sinulla ajatus kuinka sen voisi ratkaista digitaalisesti? Puuttuuko hankkeelta rahoitus? Lähetä meille hankehakemus tammikuussa 2017. Valikoidut hankkeet toteutetaan veloituksetta pro-bono -työnä.

Contact

Kuinka Chilicorn Fund toimii?

Chilicorn Fundin tavoite on tuottaa yhteiskunnallisesti merkittäviä digitaalisia palveluita. Asiantunteva työvoima hankkeisiin löytyy Futuricelta, opiskelijaryhmistä ja muista yrityksistä. Projektit valitaan ensisijaisesti niiden yhteiskunnallisen vaikuttavuuden perusteella. Lisäksi projektin tulee hyödyttää osallistujia ja tukijoita, vaikkapa oppimisen myötä.

Valintakriteerit

Hankkeiden valinta

1. Hakemuksen lähettäminen

Chilicorn Fund avataan tammikuussa 2017. Järjestöt voivat hakea tukea Chilicorn Fundilta sivustolla olevan lomakkeen kautta. Käymme hakemukset läpi ja tiedustelemme hakijalta lisätietoja, mikäli koemme, että jotain olennaista tietoa uupuu. Suosittelemme vahvasti tutustumaan valintakriteeristöön ennen hakemuksen jättämistä!

2. Projektien valinta

Käytämme määriteltyä kriteriaamme löytääksemme lupaavimmat hankkeet. Jos hanke ei mielestämme sovi meille, kerromme sinulle miksi. Saatamme joissain tapauksissa ehdottaa pieniä muutoksia, jotta hanke soveltuisi meille paremmin.

3. Projektin esiselvitys

Merkitykselliset hankkeet, joiden riskit arvioimme hyväksyttäväksi, kutsumme esiselvitykseen. Muutaman viikon aikana käytyjen keskusteluiden perusteella kirkastetaan konseptia, tuumataan teknologiaa, arvioidaan riskejä tarkemmin, sekä suunnitellaan hanketta ja sen aikataulua alustavasti.

4. Hankepäätös

On mahdollista, että esiselvitykseen päässeistä projekteista osa ei saa vihreää valoa, aiemmin havaitsemattomien riskien tai jonkin muun soveltuvuutta heikentävän seikan vuoksi. Esiselvityksen jälkeen päätämme yhdessä asiakkaan kanssa hankkeen käynnistämisestä.

5. Hankkeen toteutus

Esiselvityksen läpäisseet projektit, joista on yhteisesti sovittu eri osapuolten toimesta, siirtyvät toteutukseen!

Tilaa uutiskirje

Sinulla ei ole aikaa lukea turhia uutiskirjeitä, eikä meillä ole aikaa kirjoittaa moisia. Kuulet meistä ainoastaan, jos meillä on oikeaa asiaa!

Ota yhteyttä

Teemu Turunen

Yritysvastuuinsinööri
+358407471885

Sebi Tauciuc

Yritysvastuudesigner
+358407740124

Tuomas Paasonen

Yritysvastuuinsinööri
+358407580476

Chilicorn

Yritysvastuumaskotti