Prefer English?

Chilicorn Fund

Hyväntekeväisyyshankkeita Futuricen kanssa, jotta maailma olisi hieman parempi.

Tehtyjä hankkeita

Tässä on valikoima siitä, mitä olemme tähän mennessä tehneet: (englanniksi)

An experiment of using an open source humanoid robot doing sign language in communication therapy for autistic children.

A project to understand peace technology: demo, workshops, canvases, blog articles.

An app that allows parents from a child protection background to get support and advice anonymously from trained volunteers.

A digital platform that helps people find and hang out with potential future friends.

Sovellus ja palvelu Super-Ada tapahtumaan, yhteistyössä Haaga-Helian opiskeloijen kanssa.

Kenelle Chilicorn Fund on?

Opiskelijat ja vapaaehtoiset

Kuulutko projektia etsivään opiskelijaryhmään tai ohjaatko sellaista? Kauttamme voit löytää merkityksellisiä avoimen lähdekoodin hankkeita, joihin osallistumme myös aktiivisesti itse. Pyrimme löytämään vapaaehtoisille henkilöille mahdollisuuksia osallistua.

Ota yhteyttä

Yritykset ja instituutiot

Edustatko yritystä ja instituutiota ja haluat olla mukana? Chilicorn Fundin toimintaa voi tukea rahallisesti tai tarjoamalla osaajia mukaan hankkeisiin.

Contact

Järjestöt ja sosiaaliset yritykset

Toimitko tärkeän yhteiskunnallisen tai sosiaalisen ongelman parissa? Onko sinulla ajatus kuinka sen voisi ratkaista digitaalisesti? Puuttuuko hankkeelta rahoitus? Lähetä meille hankehakemus tammikuussa 2017. Valikoidut hankkeet toteutetaan veloituksetta pro-bono -työnä.

Contact

Kuinka Chilicorn Fund toimii?

Chilicorn Fundin tavoite on tuottaa yhteiskunnallisesti merkittäviä digitaalisia palveluita. Asiantunteva työvoima hankkeisiin löytyy Futuricelta, opiskelijaryhmistä ja muista yrityksistä. Projektit valitaan ensisijaisesti niiden yhteiskunnallisen vaikuttavuuden perusteella. Lisäksi projektin tulee hyödyttää osallistujia ja tukijoita, vaikkapa oppimisen myötä.

Valintaprosessi

Aiemmin meillä oli hyvin virallinen valintaprosessi. Jouduimme luopumaan siitä ajan rajallisuuden vuoksi. Sen sijaan arvioimme projektien potentiaalia yksittäin ja keskitämme aikamme valittujen projektien edistämiseen.

Jos sinulla on projekti, joka sopii näihin kriteereihin, ota yhteyttä!

Valintakriteerit

Tilaa uutiskirje

Sinulla ei ole aikaa lukea turhia uutiskirjeitä, eikä meillä ole aikaa kirjoittaa moisia. Kuulet meistä ainoastaan, jos meillä on oikeaa asiaa!

Ota yhteyttä

Teemu Turunen

Yritysvastuuinsinööri
+358407471885
teemu.turunen@futurice.com

Sebi Tauciuc

Yritysvastuudesigner
+358407740124
sebi.tauciuc@futurice.com

Chilicorn

Yritysvastuumaskotti
spice@futurice.com